*

Wat is de bedoeling?

-- NRC Geboorteregister is binnenkort niet meer beschikbaar --

NRC Geboorteregister en de complete namendatabase

Elke dag verschijnen in NRC geboorteberichten op de familieberichtenpagina.

 
Hoe werkt het?
Via de button ‘Aan de slag’ opent u de pagina waar u zich kan registreren. Hier vult u de gegevens van u en uw baby in. Wanneer u aangeeft akkoord te gaan met de voorwaarden wordt het geboortebericht in NRC geplaatst. Dit is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. De factuur krijgt u thuis gezonden.

  

Tarief
Geboortebericht in NRC maandag t/m zaterdag:
per millimeter/per kolom € 5,74 ex. 21% BTW

Er zijn diverse mogelijkheden om de advertentie te personaliseren door kleur- en afbeeldingen, foto's of achtergronden toe te voegen. Er gelden geen kleurtoeslagen voor geboorteberichten. 

Het geboortebericht wordt gratis doorgeplaatst in het online register. De tien meest recent geplaatste geboorteberichten verschijnen ook op de homepage.


Eigen webpagina

Na registratie kunt u een eigen webpagina aanmaken. Hier kunnen geboorteberichten verrijkt worden met foto’s, danwel een afbeelding van het geboortekaartje. Vrienden en familie kunnen felicitaties en andere berichten achterlaten op uw persoonlijke pagina.

Let op: uw geboortebericht wordt automatisch op deze website geplaatst 

Hebt u al eens een geboortebericht geplaatst? Voor ieder broertje of zusje dient een nieuw account aangemaakt te worden. Het is helaas niet mogelijk om een geboortebericht aan een bestaand account toe te voegen.

Hetzelfde e-mailadres gebruiken is wel mogelijk.

Namenregister
Door de compleetheid van het register bieden we nu naast services als de top-tien namen van de maand, ook een zeer omvangrijke voornamendatabase. Hierin vindt u alle namen van de afgelopen jaren die met een geboortebericht in NRC zijn verschenen, inclusief de betekenis van die naam. Via een zoekfunctie op de homepage kunt u tevens snel en makkelijk de betekenis van de (toekomstige) naam van uw baby opzoeken.

Aan de slag

Klik hier om een advertentie te plaatsen

Contact

Komt u er niet uit, of heeft u een vraag? Neem contact op met NRC Media afdeling familieberichten:
Telefoon: 020 - 755 3052. Bereikbaar maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur.
E-mail: familieberichten@nrc.nl

Disclaimer: NRC behoudt zich het recht wijzigingen voor om de vormgeving en/of inhoud van openbaar geplaatste informatie en gegevens te wijzigen.